مواد لازم:
– سيب زميني 2 عدد متوسط
– تخم مرغ 2 عدد
– زعفران 3/1 قاشق چايخوري
– شكر 6 تا 8 قاشق غذاخوري
– گلاب نصف پيمانه
– خلال بادام و پسته براي تزيين
– جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
* طرز تهيه:
1- سيب زميني ها بشوييد و به آن آنقدر آب اضافه كنيد تا روي سيب زميني ها را بگيرد. پس از آن كه سيب زميني ها پخت و سرد شد پوست آنها را بگيريد و از رنده ريز رد كنيد.
2- تخم مرغها را در شرفي بشكنيد و آنها را هم بزنيد و به آن جوش شيرين را اضافه كنيد.
3- مقداري روغن حيواني در يك تابه بريزيد، وقتي روغن داغ شد مايه كوكو را داخل آن ريخته، در تابه را بگذاريد تا كوكو با حرارت ملايم مغز پخته شود. سپس كوكو را برش زده، آن زير و رو كنيد.
4- به نصف ليوان آب جوش شكر را اضافه كنيد و آن را هم بزنيد تا شكر در آب حل شود، سپس گلاب و زعفران را به آن اضافه كنيد و شيره را روي كوكو بريزيد و صبر كنيد تا با حرارت ملايم شيره بخورد كوكو برود و طرف زيرين كوكو برشته شود. كوكو را در ديس گذاشته، روي آن را با خلال بادام و پسته تزيين كنيد.
كوكوی سيب زمينی شيرين
نوامبر 27, 2008 بدست parsifa
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟