آشپزی- اگرچه اين غذا قارچ شكمپر نام دارد ولي با توجه به اينكه قارچ داراي بافتي ظريف است، خالي كردن فضاي داخل آن و پر كردن مخلوطي از مواد در آن امكانپذير نيست
اما اگر قارچهاي بزرگي انتخاب كنيد با جدا كردن قسمت پاية قارچ از انتها، فضايي ديوارهدار باقي ميماند كه ميتوان آن را به عنوان ظرفي كمعمق براي پر كردن مخلوط مورد نظر استفاده كرد.
مواد لازم براي 4 نفر:
– قارچ بزرگ؛ 8 عدد
– كرفس؛ يك ساقه (ريز خرد شود)
– پيازچه؛ چند عدد (ريز خرد شود)
– كدوي سبز؛ تعدادي (نگيني خرد شود)
– هويج؛ تعدادي (نگيني خرد شود)
– مغز نان فانتزي؛ يك پيمانه
– ريحان خرد شده؛ 2 قاشق سوپخوري
– رب گوجهفرنگي؛ يك قاشق سوپخوري
– پنير چدار رنده شده؛ 75 گرم يا سه چهارم پيمانه
– آبجوش؛ دوسوم پيمانه
– قرص عصاره مرغ؛ نصف قرص
– نمك و فلفل؛ به مقدار لازم
روش پخت:
1 – پايههاي قارچها را پس از جدا كردن به صورت نگيني خرد كنيد، سپس روغن زيتون را در تابهاي بريزيد و روي شعله متوسط اجاق گاز داغ كنيد. پس از آن، قارچ را همراه كرفس، هويج، كدو و پيازچه در روغن بريزيد و به مدت 5دقيقه اين مخلوط را تفت دهيد.
2 – مغز نان، ريحان خرد شده و رب گوجهفرنگي را همراه نمك و فلفل به مخلوط فوق اضافه كنيد و يكي دو دقيقه تفت دهيد و بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهيد و داخل هر كدام را با مقداري از مخلوط سبزيجات پر كنيد و در پايان سطح سبزيجات را با مقداري پنير رنده شده بپوشانيد.
3 – آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفي مخلوط كنيد و روي قارچها بريزيد. حالا ظرف را داخل فر كه از يك ربع پيش روي 220 درجه سانتيگراد يا 425درجه فارنهايت يا شماره 7 گرم كرده بوديد، به مدت 20دقيقه حرارت دهيد تا قارچها پخته و پنير روي آنها نيز آب شود.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟