آشپزی- پخت دلمه برگ مو هميشه به چند ساعت زمان نياز ندارد؛ شما ميتوانيد با استفاده از مايكروفر نيز آن را بپزيد. البته اين دلمه با دلمههاي رايج فرق ميكند كه براي تنوع، بد نيست
مواد لازم براي 4 نفر:
– برگ مو؛ 12 عدد
– كره؛ يك چهارم پيمانه
– موسير؛ يك عدد (خيسخورده و خرد شود)
– قارچ خرد شده؛ يك پيمانه
– برنج؛ نصف پيمانه
– كشمش پلويي؛ 2 قاشق سوپخوري
– جعفري خرد شده؛ يك قاشق سوپخوري
– نمك و فلفل سياه؛ به مقدار لازم
مواد لازم براي سس:
– موسير؛ يك عدد (خيسخورده و ريز خرد شود)
– آرد؛ يكونيم قاشق سوپخوري
– كره يا مارگارين؛ يكونيم قاشق سوپخوري
– سركه؛ سهچهارم پيمانه
– آب گوشت؛ سهچهارم پيمانه
– سير؛ يك حبه (خردشود)
– رب گوجهفرنگي؛ يك قاشق چايخوري
روش پخت:
3 پيمانه آب در كاسه بزرگي بريزيد و برنج را به آن اضافه كنيد. در ظرف را بگذاريد تا برنج بهمدت 20دقيقه روي بيشترين دما بپزد سپس آن را در سبدي آبكش كنيد. بعد كره را در ظرف ديگري بريزيد و موسير و كشمش را به آن اضافه كنيد و آن را 2 دقيقه روي همان درجه، حرارت دهيد. پس از آن، قارچ را اضافه كرده، 6 دقيقه ديگر، حرارت دهيد (همزدن را فراموش نكنيد).
حالا برنج، قارچ، كشمش، موسير و جعفري را در كاسه بزرگي ريخته، با هم مخلوط كنيد. سپس دلمهها را با اين مواد بپيچيد. مرحله بعدي، آماده كردن سس است.
براي اينكار، كره را داخل ظرف گودي بريزيد و 3 دقيقه روي بالاترين دما حرارت دهيد تا آب شود.
پس از آن موسير و آرد را اضافه كنيد و 4دقيقه روي همان قدرت حرارت دهيد (در اين فاصله مواد را چندبار هم بزنيد). حالا آب گوشت، سركه، سير، ربگوجهفرنگي و نمك و فلفل را اضافه كرده، 4 دقيقه ديگر حرارت دهيد، سپس دلمههاي پيچيدهشده را در اين سس بچينيد و 5 دقيقه روي حداكثر دما حرارت دهيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟