آشپزی- اگر همسر شما از جمله افراد گياهخوار است و فقط غذاهايي را كه از مخلوط سبزيجات آماده ميشوند
، مصرف ميكند با پخت يك خوراك خوشمزه و سريع از سبزيجات مختلف، غذايي باب ميل او درست كنيد. اين خوراك علاوه بر طعم خوبي كه دارد، بسيار پرخاصيت هم هست زيرا مراحل پخت آن سريع بوده و سبزيجات، بسيار كم سرخ ميشوند؛
در نتيجه درصد زيادي از خواص آنها حفظ خواهد شد.
مواد لازم براي 4 نفر:
– پيازچه؛ 8 عدد
– قارچ؛ 225 گرم
– فلفل دلمهاي قرمز؛ يك عدد
– فلفل دلمهاي سبز؛ يك عدد
– هويج؛ 2 عدد بزرگ
– روغن مخصوص سرخكردني؛ 4 قاشق سوپخوري
– سير؛ 2 حبه
– جوانه گندم يا ماش؛ 225 گرم يا يك پيمانه
– نمك و فلفل سياه؛ به مقدار لازم
– آب ليموترش؛ 4 قاشق سوپخوري
روش پخت:
1 – فلفلهاي دلمهاي و پيازچهها را شسته، به صورت خلالي خرد كنيد و در ظرفهاي جداگانه بريزيد. هويجها را هم پوست كنده، همانطور باريك خرد كنيد. حبههاي سير را نيز بعد از پوست كندن، رنده كنيد. قارچها را نيز بشوييد و حلقهحلقه كنيد.
2 – تابه نچسب گودي آماده كرده و روغن را داخل آن بريزيد و روي شعله متوسط اجاقگاز قرار دهيد تا داغ شود، سپس پيازچه و سير را به آن اضافه كنيد و مدت 30 ثانيه حرارت دهيد. البته در طول حرارت دادن، مواد را مرتب هم بزنيد.
3 – قارچ، فلفل و هويج خرد شده را كه از قبل آماده كرده بوديد، به مخلوط سير و پيازچه اضافه كنيد و 10 دقيقه روي شعله زياد اجاق گاز حرارت دهيد تا اينكه سبزيجات پخته شوند. سپس نمك، فلفل و آب ليموترش را به مخلوط اضافه كنيد.
4 – در پايان جوانه گندم يا ماش را در تابه بريزيد و يك تا 2 دقيقه ديگر حرارت دهيد. حالا خوراك آماده است.
نكته: براي اينكه سبزيجات اين خوراك در فرصتي كم پخته شوند و در عين حال، تازگي خود را از دست ندهند، بايد پيش از اضافه كردن سبزيجات، روغن را خوب داغ كنيد. مدت زمان لازم براي پخت اين غذا حدود يك ربع است.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟