مواد لازم:
– ماكاروني 400 گرم
– گوشت چرخ كرده 150 گرم
– رب گوجه فرنگي 5/1 تا 2 قاشق غذاخوري
– سيب زميني 1 عدد متوسط
– هويج 2 عدد متوسط
– سير 4 پر
– فلفل دلمه اي 1 عدد متوسط
– پياز 2 عدد متوسط
– نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
– آبليمو 2 تا 3 قاشق غذاخوري
* طرز تهيه:
1- هويج را حلقه حلقه كرده در روغن سرخ كنيد.
2- فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
3- سير را خلال كرده، همراه با پياز سرخ كنيد و مانند ماكاروني معمولي مايه گوشتي را تهيه نماييد.
4- هويج سرخ شده و فلفل دلمه را به مايه گوشتي اضافه كنيد و با آن مخلوط كرده، از روي حرارت برداريد.
5- ماكاروني را مانند ماكاروني با گوشت طبخ نماييد و از مايه گوشتي مخلوط با هويج و فلفل دلمه اي لاي آن بريزيد و دم كنيد.
نكته: به جاي فلفل مي توانيد از جعفري خرد كرده استفاده كنيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟