مواد لازم:
– گندم 1 پيمانه
– استخوان دنده 250 گرم
– جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
– كره 25 گرم
– پياز 1 عدد متوسط
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- گندم پوست گرفته را پاك كنيد و با استخوان دنده، همراه يك پياز آن را باز كنيد. به آن نمك بزنيد و بگذاريد سه چهار ساعت گندم با استخوان دنده بجوشد و بپزد. سپس استخوانهاي دنده را جدا كنيد و گوشت آن را همراه با گندم با گوشتكوب بكوبيد. به آن نمك و فلفل زده جعفري را اضافه كنيد. پس از آن كه جعفري پخت، كره را داخل آن ريخته پس از يكي دو جوش وقتي سوپ غليظ و جا افتاده شد آن را از روي حرارت برداريد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟