مواد لازم:
– قارچ 150 گرم
– آب گوشت (آب مرغ) 2 پيمانه
– كره 25 گرم
– روغن 1 قاشق غذاخوري
– پياز 1 عدد
– جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
– آرد 1 قاشق غذاخوري
– نمك و فلفل و آبليمو به مقدار لازم
* طرز تهيه:
قارچ را بشوييد و ريز خرد كنيد. پياز را از رنده درشت رد كرده با كمي كره و روغن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس قارچ را اضافه كنيد و آن را سرخ كنيد. آنگاه آرد را اضافه كرده و آن را تفت دهيد. سپس آب گوشت را به تدريج روي سوپ بريزيد. و مرتب هم بزنيد تا جوش بيايد. (مي توانيد مقداري آب جوش به سوپ اضافه كنيد.) جعفري خرد شده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم سوپ بپزد و غليظ شود. به آن نمك و فلفل زده در صورت تمايل با آبليمو صرف كنيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟