مواد لازم:
– آب گوشت يا آب مرغ 2 پيمانه
– فلفل سبز دلمه اي 1 عدد متوسط
– هويج 1 عدد متوسط
– پياز 1 عدد متوسط
– سيب زميني 1 عدد متوسط
– مرزه و جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- فلفل و هويج و پياز را به شكل خلالهاي نازك خرد كنيد و با آب گوشت و مقدار كافي آب بگذاريد بپزد. سيب زميني را پوست كرده و خلال كنيد و داخل سوپ بريزيد تا بپزد ولي له نشود.
2- مرزه و جعفري خرد شده را اضافه كنيد. پس از آن كه سبزي پخت به آن نمك و فلفل را بيفزاييد. پس از يكي دو جوش، سوپ آماده است.
نكته: اگر بخواهيد كمي غليظ شود، يك قاشق غذا مرباخوري آرد را با 20 گرم كره كمي سرخ كنيد. وقتي سبزي سوپ پخته شد آن را داخل سوپ ريخته، بعد از يكي دو جوش سوپ را در ظرف بكشيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟