مواد لازم:
– ماش يا عدس 1 پيمانه
– برنج 3/1 پيمانه
– شلغم ريز كوچك 200 گرم
– شويد خشك 1 قاشق غذاخوري
– پياز 2 عدد متوسط
– گوشت چرخ كرده 200 گرم
– نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- پياز را خلال كرده، با مقدار كمي روغن آن را سرخ كنيد. به آن كمي زردچوبه زده، گوشت چرخ كرده مخلوط با پياز رنده شده را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود.
2- عدس (ماش) را شسته، بگذاريد بپزد. پس از آن كه نيم پز شد شلغم خرد شده و گوشت چرخ كرده با پياز داغ را به آن اضافه كنيد. پس از پختن عدس (ماش)، شويد را اضافه كنيد و بگذاريد سبزي هم بپزد. سپس نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد.
نكته: سوپ شلغم را با گوشت مرغ (بال و گردن) هم مي توان تهيه كرد. در اين صورت 300 گرم گوشت مرغ كفايت مي كند.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟