مواد لازم:
– سيب زميني 2 عدد متوسط
– آب گوشت (آب مرغ) 2 پيمانه
– جعفري خرد شده 3 قاشق غذاخوري
– كره 30 گرم
– شير 4/1 پيمانه
– نمك و فلفل به مقدار كافي
* طرز تهيه:
1- سيب زميني ها را شسته، در ظرفي آنقدر آب روي آن بريزيد تا روي سيب زميني ها را بگيرد و بگذاريد سيب زميني ها كاملاً بپزد. سپس پوست سيب زميني ها را گرفته، از رنده ريز رد كنيد.
2- در يك ظرف لعابي مناسب، سيب زميني رنده شده را بريزيد و روي حرارت ملايم گذاشته، به تدريج شير را داخل آن بريزيد و مرتب هم بزنيد تا شير كاملاً جذب سيب زميني شود. آنگاه كره را داخل سيب زميني بريزيد. به تدريج آب گوشت را همراه با مقدار كمي آب به آن اضافه كنيد و هم بزنيد و بگذاريد بجوشد. پس از آن جعفري خرد شده را اضافه كنيد و بگذاريد سبزي بپزد. وقتي سوپ غليظ شد، نمك و فلفل آن را اندازه كنيد و از روي گاز برداريد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟