مواد لازم:
– بال و گردن مرغ 400 گرم
– لپه 2/1 پيمانه
– هويج 1 عدد متوسط
– رشته فرنگي حدود 50 گرم
– جعفري خرد شده 2/1 پيمانه
– پياز 1 عدد متوسط
– رب 1 تا 5/1 قاشق غذاخوري
– نمك و فلفل و آبليمو به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- پياز را از رنده درشت رد كرده با مقدار كمي روغن سرخ نماييد. به آن زردچوبه و رب را اضافه كرده، سر و تفت دهيد. سپس لپه، مرغ و هويج نگيني خرد شده (يا حلقه شده) را به آن اضافه كرده، با مقدار كمي آب بگذاريد بپزد.
2- پس از پختن لپه و مرغ، جعفري خرد شده را به آن اضافه كنيد. پس از پختن سبزي، رشته فرنگي را داخل سوپ بريزيد، پس از آن كه رشته فرنگي پخت (دقت كنيد له نشود.) به آن نمك و فلفل و آبليمو را اضافه كنيد.
نكته: بجاي بال و گردن مرغ از 200 گرم گوشت چرخ كرده مي توانيد استفاده كنيد كه بايد آن را در اوايل طبخ همراه با پياز داغ تفت داد تا آب گوشت كشيده شود، سپس لپه و ساير مواد را به آن اضافه كرد و همراه مقدار كافي آب پخت.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟