مواد لازم:
– جو پوست كنده يا بلغور جو 2/1 پيمانه
– آب گوشت يا آب مرغ 2 پيمانه
– هويج رنده شده 2 قاشق غذاخوري
– سس سفيد غليظ 1 پيمانه
– جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
– نمك و فلفل و آبليمو به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- جو را با آب گوشت و مقدار كافي آب بگذاريد بپزد تا كاملاً لعاب بيندازد.
2- هويج رنده شده را به جو پخته اضافه كنيد. پس از آن كه هويج پخت، جعفري خرد شده را به آن اضافه كنيد و پس از آن كه سبزي پخت سس سفيد را به سوپ بيفزاييد و بگذاريد سوپ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود. به آن نمك و فلفل بزنيد و از آبليمو به عنوان چاشني استفاده كنيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟