مواد لازم:
– تره فرنگي 2 دسته
– آب گوشت يا آب مرغ 2 پيمانه
– آرد 1 قاشق مرباخوري
– زرده تخم مرغ 1 عدد
– كره 25 گرم
– نمك و فلفل و آبليمو به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- ريشه و برگ هاي سبز تره فرنگي را جدا كنيد و قسمت سفيد آن را خرد كرده، بشوييد و با دو سه ليوان آب و كمي نمك بگذاريد بپزد. سپس آن را از صافي رد كنيد.
2- آرد را با كره سرخ كنيد. سپس حرارت را ملايم كرده، آب گوشت را (همراه با مقداري آب) بتدريج داخل آن بريزيد و مرتب هم بزنيد تا آرد در آب گوشت حل شود.
3- تره فرنگي را داخل مايه سوپ بريزيد و بگذاريد چند جوش بزند و سوپ كمي غليظ شود. سپس به آن نمك و فلفل بزنيد و زرده تخم مرغ را كه با كمي آبليمو و نمك مخلوط كرده ايد داخل سوپ بريزيد و سوپ را در ظرف سوپخوري بكشيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟