مواد لازم:
– گوشت چرخ كرده 200 گرم
– پياز 1 عدد متوسط
– زرشك 2 قاشق غذاخوري
– جعفري 1 پيمانه
– تخم مرغ 2 عدد
– رب 1 قاشق غذاخوري
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده و نمك و فلفل كاملاً مخلوط كنيد.
سپس يك ورقه كاغذ روغني (پلاستيك) روي ميز بيندازيد و گوشت را روي كاغذ پهن كنيد. به ترتيبي كه شكل مستطيل پيدا كند و قطر آن 5/1 سانتيمتر شود.
2- زرشك را با مقداري كره كمي تفت دهيد. سپس جعفري را به آن اضافه كنيد و كمي تفت داده تا جعفري نرم شود.
3- تخم مرغها را به صورت نيمرو درست كنيد.
4- روي مايه گوشت به ترتيب زرشك و جعفري و نيمرو قرار دهيد و آن را لوله كنيد و در تابه تفلون با روغن سرخ كنيد.
– رب گوجه فرنگي را با يك استكان آب و نمك و فلفل به صورت سس در آورده و بگذاريد، بجوشد. آنگاه آهسته رولت را در آن قرار دهيد و درِ آن را بگذاريد تا با حرارت ملايم بپزد و سس آن غليظ شود.
نكته (1): مي توانيد از هويج خلال شده كه در روغن كاملاً سرخ كرده ايد براي وسط رولت استفاده كنيد.
نكته (2): مي توانيد به جاي تخم مرغ نيمرو، تخم مرغ را آب پز كنيد و روي مايه گوشت بچينيد و آن را لوله كنيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟