آشپزی- اگر از غذاي شب قبل مقداري پلوي ساده باقي مانده است، سر راه برگشت به خانه 5-4 تا قلوه بخريد. امشب ميتوانيد براي خودتان چلو قلوه آماده كنيد.
اين هم روش ديگري براي مصرف قلوه گوسفند است. مطمئن باشيد از اين غذا هم به اندازه قلوه كبابي خوشتان ميآيد.
زمان لازم براي آمادهكردن مواد غذا: 5 دقيقه
زمان لازم براي پخت غذا: 10 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
– قلوه گوسفند؛ 4 يا 5 عدد
– كره؛ مقداري براي سرخكردن
– پودر خردل؛ نصف قاشق چايخوري
– جعفري خردشده؛ يك قاشق چايخوري سرپر
– پيازچه خردشده؛ يك قاشق چايخوري سرپر
– سير؛ يك حبه (رنده شود)
– خامه؛ 2 قاشق سوپخوري
– آب ليمو ترش تازه يا سركه؛ نصف پيمانه
– نمك و فلفل؛ به ميزان لازم
– جعفري؛ مقداري براي سرو
روش پخت
1. ابتدا پوست نازك روي هريك از قلوهها را بكنيد و هركدام را با چاقوي تيزي بهصورت طولي به دو نيم ببريد. سپس قلوههاي نصفشده را با آب سرد خوب بشوييد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آنها خارج شود.
2. تابهاي آماده كنيد و مقداري كره داخل آن بريزيد. سپس تابه را روي اجاقگاز قرار دهيد تا كره آب شود. حالا قلوهها را داخل كره سرخ كنيد؛ بهصورتي كه هرطرف آن حدود 2 دقيقه سرخ شود، سپس قلوهها را به ظرف ديگري منتقل كنيد.
3. پودر خردل را به همراه سير، سبزيجات معطر و آب ليموترش داخل همان تابه بريزيد و آنقدر حرارت دهيد تا مواد به نيمه برسند. سپس خامه را اضافه كنيد و حرارت دهيد تا سسي يكنواخت حاصل شود.
4. قلوههاي سرخشده را دوباره به تابه برگردانيد و كمي حرارت دهيد؛ فقط مراقب باشيد قلوهها آنقدر نپزند كه سفت شوند. در پايان قلوهها را به همراه جعفري تازه سرو كنيد. البته گرمكردن پلو نيز يادتان نرود.
نكته 1: با توجه به اينكه در فصل تابستان قرار داريم، قلوهها را از جاي مطمئن خريداري كنيد. درضمن هنگام خريد، مراقب باشيد قلوهها نرم و لكهدار نباشند.
نكته 2: به جاي پودر خردل از سس خردل هم ميتوانيد استفاده كنيد
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟