گوشت مرغ چرخ شده 800 گرم
سس مايونز يك پيمانه
پودر كاري شش قاشق چايخوري
ماست ساده يك و نيم قاشق غذاخوري
سس كچاپ يك و نيم قاشق غذاخوري
سير رنده شده يك حبه
جعفري خرد شده شش قاشق غذاخوري
پيازچه خرد شده يك چهارم پيمانه
دارچين دو قاشق چايخوري
فلفل قرمز سه چهارم قاشق چايخوري
نمك يك قاشق چايخوري
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
نان همبرگر كوچك 12 عدد
طرز تهيه:
سه چهارم پيمانه سس مايونز، دو قاشق چايخوري پودر كاري را به همراه ماست، كچاپ و سير در كاسهاي با هم مخلوط كنيد تا سس غذا آماده شود. بگذاريد اين سس مدتي در دماي اتاق بماند تا بقيه غذا آماده شود.گوشت چرخ شده مرغ يا بوقلمون، جعفري، پيازچه، دارچين، فلفل و نمك را به همراه بقيه سس مايونز و چهار قاشق چايخوري پودر كاري در كاسه بزرگي بريزيد و با دست يا چنگال كمي هم بزنيد تا مواد فقط با يكديگر مخلوط شوند. اين مايه را به 12 قسمت مساوي تقسيم كنيد.
دستانتان را مرطوب كرده و هر قسمت از مايه را به شكل همبرگري به ضخامت 5/1 سانتي پهن كنيد.يك قاشق روغن در تابه بريزيد و روي حرارت متوسط نزديك به زياد بگذاريد. در تابه را ببنديد و بگذاريد حدود چهار دقيقه سرخ شود و بپزد، سپس با كفگير كمي روي آنها فشار دهيد و آنها را يكي يكي برگردانيد تا طرف ديگر همبرگرها هم چهار دقيقه سرخ شود. همبرگرها را روي نيمه زيرين نانهاي همبرگري بگذاريد و روي آنها كمي سس بريزيد و سرو كنيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟