مواد لازم:
– ران مرغ 3 عدد
– پياز 1 عدد
– زرده تخم مرغ 1 عدد
– شير 1 پيمانه
– پودر كنتاكي به مقدار كافي
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- ران مرغ را از وسط برش بزنيد و قطعات آن را همراه با پياز خرد شده و كمي نمك و فلفل بگذاريد بپزد تا آب آن به خوردش برود.
2- زرده تخم مرغ را با يك فنجان شير در ظرفي بريزيد و آن را كاملاً هم بزنيد و سپس قطعات مرغ را در اين سس بخوابانيد.
3- قطعات مرغ را از سس در آورده در پودر سوخاري بغلطانيد. سپس آن را در روغن داغ فراوان سرخ كنيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟