آشپزی- تابستان فصل آلبالو – اين ميوه خوشرنگ و طعم – است كه نهتنها آن را در پخت آلبالوپلو بهكار ميبرند بلكه از آن به عنوان طعمدهنده هم ميتوان در خوراكها استفاده كرد.
در اينجا آلبالو نقش چاشني را براي مرغ سرخ شده دارد.
مواد لازم براي 4 نفر:
– سينه مرغ كوچك؛ 4 عدد (از استخوان جدا شود)
– كره يا مارگارين؛ يك چهارم پيمانه
– نمك و فلفل؛ به ميزان لازم
مواد لازم براي سس:
– آلبالو؛ 300 گرم
– آب آلبالو؛ يك پيمانه
– سركه؛ نصف پيمانه
– آب و پوست رنده شده يك پرتقال
– آرد ذرت؛ 2 قاشق سوپخوري
– برگ بو؛ يك عدد
– پودر آويشن؛ يك سوم قاشق چايخوري
– نمك و فلفل؛ به مقدار لازم
روش پخت:
1 – تابه نچسبي آماده كنيد و كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس مقداري نمك روي سينههاي مرغ بپاشيد و آنها را به صورت نصف شده داخل كره سرخ كنيد. در ظرف را بگذاريد تا همزمان با سرخ شدن نيز بپزند.
2 – در قابلمه كوچكي، آب آلبالو، سركه، آب پرتقال و پوست رندهشده پرتقال، برگ بو و پودر آويشن را با هم مخلوط كرده ، روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. آرد ذرت را كمكم به آن اضافه كنيد و حرارت دادن را تا زماني كه سس حالت نيمه غليظ پيدا كند ادامه دهيد؛ البته در مدت زمان پخت، مرتب مواد را هم بزنيد.
3 – مقداري نمك و فلفل هم اضافه كنيد، سپس آلبالوها را پس از هستهگيري در سس بريزيد و 5 دقيقه حرارت دهيد. در پايان سس را روي سينههاي مرغ بريزيد و پذيرايي كنيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟