مواد لازم براي چهار نفر
گوشت: يك كيلو
سيبزميني: نيم كيلو
پياز درشت: چهار عدد
نخودفرنگي: به مقدار لازم
گرد سماق: يك قاشق
رب گوجهفرنگي: به مقدار لازم
روغن: كمي
نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار كافي
گوجهفرنگي: چهار عدد
طرز تهيه:
ابتدا بايد اشاره داشت كه بسته به ميل خود ميتوانيد در تاس كباب، سيبزميني را به صورت پخته، به همراه گوشت آماده كنيد و يا اينكه جدا سرخ كنيد و در پايان آن را روي غذا بريزيد.اما طرز تهيه اين غذا، شما ابتدا بايد گوشتها را ورقه كنيد، سپس پياز را حلقه كنيد، ته قابلمه يك ورقه پياز بچينيد، روي آن گوشت بريزيد و دوباره پياز بگذاريد و رويش دوباره گوشت بگذاريد. در ظرف ديگر با رب گوجهفرنگي، نمك، فلفل و زردچوبه و كمي آبجوش و مقداري روغن يك سس غليظ درست كنيد و داخل ظرف بريزيد تا جوش بخورد، همين جوش خوردن باعث ميشود كه پيازها له شود و آب اين خوراك بسيار غليظ شود، پس از اينكه چنگال را در گوشت فرو برديد و متوجه شديد كه گوشت پخته شد. خوراك شما آماده است، در اين هنگام، سماق را روي خوراك بريزيد و گوجهفرنگيها را هم داخل قابلمه بريزيد تا چند دقيقه جوش بخورد، حال اين خوراك آماده است، داخل ظرف بريزيد و با نخودفرنگي پخته و سيبزميني سرخ شده آن را تزيين كنيد. اين غذا را در صورت تمايل هم ميتوانيد با برنج و هم با نان ميل كنيد.
املت پنير
مواد لازم براي دو نفر:
تخممرغ: دو عدد
روغن: سي گرم
شير: دو قاشق
پنير: هفتاد گرم
نمك و فلفل: كمي
طرز تهيه:
تخممرغها را خوب به هم بزنيد، شير و فلفل را هم به آن اضافه كنيد، روغن را در ظرف بريزيد تا گرم شود. آنگاه تخممرغ و شير را به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا ته نگيرد.
وقتي كه املت گرفت آن را از روي شعله برداريد و از پنير تبريز به خاطر ترش بودن استفاده كنيد و آن را رنده كنيد، سپس آن را در ظرف بريزيد و با سيبزميني و سبزي تزيين كنيد، گفتني است؛ از پنير پيتزا هم ميتوانيد استفاده كنيد.
سامان گلریز
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟