مواد لازم:
– گوشت مغز ران گوساله يا راسته پاك كرده 300 گرم
– سيب زميني 3 عدد متوسط
– پياز 1 عدد متوسط
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- پياز را خلال كنيد و با مقدار كمي روغن سرخ نماييد تا طلايي شود. گوشت را اول ورقه ورقه كرده بعد به صورت خلال نازك در آوريد و داخل پياز بريزيد و حرارت را كم كنيد تا آب گوشت كاملاً كشيده شود. 5/1 ليوان آب روي گوشت ريخته به آن نمك و فلفل بزنيد و بگذاريد گوشت بپزد و آب آن بخوردش برود ولي له نشود.
2- سيب زميني ها را به صورت چوب كبريت يعني خلال خرد كرده، با روغن فراوان سرخ كنيد. (سيب زميني را زياد هم نزنيد زيرا له مي شود.)
3- گوشت را در ديس بكشيد و سيب زميني آماده شده را اطراف گوشت بريزيد. در صورت تمايل مقداري سس گوجه فرنگي روي آن بدهيد.
نكته: مي توانيد 100 گرم قارچ خرد شده را كه در كره سرخ كرده ايد به بيف استروگانف اضافه كنيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟