مواد لازم:
– گوشت فيله يا راسته گوساله 400 گرم
– كره يا روغن زيتون 50 گرم
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- گوشت را به طوري كه هر قطعه 150 تا 200 گرم باشد تكه كنيد. مقطع گوشت را كمي بكوبيد تا گوشت فرم منظم و گرد پيدا كند ولي زياد نازك نشود. به دو طرف گوشت كمي فلفل بماليد و با روغن زيتون يا كره آب شده آغشته كنيد.
2- تابه چدني را كاملاً داغ كنيد و قطعات گوشت را دانه دانه در تابه بيندازيد. در غير اين صورت گوشت آب مي اندازد و به صورت پخته در مي آيد.
3- وقتي قطعات گوشت آماده شد آنها را در ديس بچينيد و كمي نمك روي آن بپاشيد و يك قطعه كره كوچك روي آن قرار دهيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟