مواد لازم:
– سيب زميني 3 عدد متوسط
– تخم مرغ 2 عدد
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- سيب زميني ها را بشوييد و روي آن آنقدر آب بريزيد تا روي سيب زمين ها را بگيرد. بگذاريد سيب زميني ها پخته شود بعد آنها را پوست كنده، از رنده ريز رد كنيد.
2- در ظرفي تخم مرغها را بشكنيد و به آن نمك و فلفل اضافه كرده و آنها را هم بزنيد و به سيب زميني رنده شده اضافه كنيد.
3- دو يا سه قاشق روغن را در تابه اي بريزيد و آن را كاملاً داغ كنيد و مايه كوكو را داخل آن بريزيد و با پشت قاشق روي كوكو را صاف كنيد و بگذاريد تا با حرارت ملايم كوكو مغز پخته شود. سپس كوكو را برش زده، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.
نكته (1): بعد از اين كه كوكو خود را گرفت، با كارد يا كفگير برشهاي لازم را به كوكو بدهيد. تا هم مغز كوكو بهتر بپزد و هم بتوان آن را راحت تر پشت و رو كرد. اگر كوكو به تابه چسبيد بايد تابه را زمين بگذاريد و ته آن را در آب سرد قرار دهيد. بعد از 3 تا 4 دقيقه كوكو به راحتي ور مي آيد.
نكته (2): نكته قابل ذكر در تمام كوكوها اين است كه آنها را بايد نازك درست كرد. اگر تابه كوچك و مايع شما زياد باشد، كوكوي خوبي نخواهيد داشت. بخصوص در مورد كوكوي سيب زميني.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟