مواد لازم:
– باقلا 500 گرم
– شويد 1 قاشق غذاخوري
– تخم مرغ 2 عدد
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- باقلا را پاك كرده، آن را از هر دو پوست جدا كنيد و داخل قابلمه اي با آب جوش بريزيد و بگذاريد كاملاً بپزد بعد آن را در صافي بريزيد تا آب آن برود.
2- تخم مرغها را در شرفي بشكنيد و آن را با چنگال هم بزنيد. سپس باقلا، شويد، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و مواد را با هم كاملاً مخلوط نماييد.
3- در تابه اي 2 يا 3 قاشق روغن بريزيد. روغن كه داغ شد مايه كوكو را به آن اضافه كنيد و با پشت قاشق روي آن را صاف نماييد و درِ تابه را بگذاريد تا يك طرف آن سرخ شود. سپس آن را برش زده، برگردانيد و بگذاريد طرف ديگر آن هم سرخ شود.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟