مواد لازم برای 30 عدد:
قیسی خرد شده 150 گرم
زردآلوی خرد شده 150 گرم
آب پرتقال 1 قاشق غذاخوری
شکلات سفید (شیری) رنده شده 150 گرم
کره ی پاستوریزه 1 قاشق غذاخوری
خامه ی سفت پاستوریزه یک چهارم پیمانه (50 گرم)
پودر نارگیل سه چهارم پیمانه (150 گرم)
مغز پسته ی خرد شده 25 گرم
شکلات قهوه ای خرد شده 60 گرم
روش تهیه:
– قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
– شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
– خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.
– در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.
– حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
– سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
– داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید.
– سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.
– پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.
* نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و … قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟