مواد لازم: سرکه 3 ليتر، نمک مقداري، ادويه مقداري، بادمجان مقداري، گشنيز مقداري، سيب زميني مقداري، موسير مقداري و ريحان مقداري.
طرزتهيه: براي اين ترشي مي توانيم از بادمجان هاي دلمه اي يا معمولي بدون تخم استفاده کنيم. بادمجان ها را در فر يا روي آتش کباب مي کنيم تا گوشت آن کاملا پخته شود. بعد آنها را پوست مي کنيم و کمي نمک مي پاشيم و روي پارچه مي چينيم تا کاملا آب آنها گرفته شود. بعد بادمجان ها را ساطوري مي کنيم و با کمي سرکه چند جوش مي دهيم و مقداري سبزي(نعناع، ترخون، ريحان، گشنيز) که به دقت تميز کرده و شسته و خوب خشک کرده ايم و از چرخ رد نموده و بلافاصله با کمي سرکه مخلوط مي کنيم و اين مايه را به بادمجان اضافه مي نماييم و مقداري ادويه و سياه دانه به آن اضافه مي کنيم.
ليته بادمجان
اکتبر 24, 2008 بدست parsifa
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟