مواد لازم: سرکه 1 ليتر، نمک مقداري، پوست پرتقال 400 گرم، فلفل مقداري و پوست نارنج مقداري.
طرز تهيه: پوست پرتقال يا نارنج را بدون گرفتن قسمت سفيدي آن، دو بار در آب مي جوشانيم و 24 ساعت در آب سرد مي گذاريم بماند و گاهي آب آن را عوض مي کنيم تا تلخي آن کاملا گرفته شود. بعد پوست ها را روي پارچه پهن مي کنيم تا رطوبت آن از بين برود بعد آن را از چرخ رد مي کنيم و مقداري سرکه به طوري که روي پوست ها را بگيرد روي آن مي ريزيم و چند جوش مي دهيم تا سرکه کاملا به خورد پوست ها برود و کمي غليظ شود. بعد مقدار کمي نمک و فلفل در آن مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم. ممکن است به اين ترشي مقداري خلال پرتقال يا نارنج تلخي گرفته اضافه کنيم، در اين صورت وقتي پوست هاي تلخي گرفته را چرخ کرديم با کمي خلال مخلوط مي نماييم و مي جوشانيم.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟