موادلازم: فلفل دلمه اي قرمز 13 عدد(حدود 2 کيلوگرم)، سرکه سفيد يک ليتر(حدود چهار پيمانه)، دانه فلفل سياه يک قاشق سوپخوري، ساقه جعفري شش تا هفت، آويشن سه ساقه، برگ بو دو عدد و نمک يک قاشق سوپخوري.
طرز تهيه: فلفل دلمه اي ها را خوب شسته و خشک کنيد. آنها را از طول به چهار قسمت برش بزنيد و دانه هاي فلفل را خارج کنيد. فلفل ها را به صورتي که پوست شان به طرف بالا باشد در يک سيني بچينيد و چند دقيقه در گريل قرار دهيد تا پوستشان ترک بخورد. از گريل خارج کنيد و چند دقيقه کنار بگذاريد تا کمي سرد شوند سپس پوست فلفل را جدا کنيد. فلفل ها را در شيشه هاي گرم که استريل شده اند بريزيد. سرکه، فلفل، سبزيجات و نمک را در ظرفي ريخته روي اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. آن را پنج دقيقه بدون درپوش بجوشانيد و سپس همان طور داغ در شيشه ها روي فلفل بريزيد تا سطح روي فلفل را بپوشاند. پس از سرد شدن ترشي، در ظرف ها را محکم ببنديد. اين ترشي را در جاي خنک و خشک به مدت 6 ماه مي توانيد نگهداريد و پس از بازکردن در هر شيشه آن را در يخچال نگهداري کنيد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟