موادلازم: سرکه 1 ليتر، نمک قدري، بادمجان دو کيلوگرم، هويج يک کيلوگرم، گل کلم 1 عدد، لوبيا سبز 500 گرم، سيب زميني ترشي 500 گرم، موسير 300 گرم، کرفس خرد شده 3 فنجان، نعناع 100 گرم، جعفري ساطوري شده 100 گرم، گشنيز 100 گرم، ريحان 100 گرم و فلفل 100 گرم.
طرزتهيه: بادمجان ها را مي توانيم در فر يا روي آتش کبابي کنيم به حدي که پوست بادمجان به راحتي کنده شده و گوشت آن کاملا بپزد. بعد پوست بادمجان ها را ميکنيم و در الک يا آبکش چوبي مي چينيم و روي آن را پارچه مي کشيم و شيي سنگيني روي پارچه قرار مي دهيم تا آب بادمجان کاملا گرفته شود(بايد يک روز به اين طريق بماند) بعد بادمجان ها را روي پارچه مي چينيم باز هم يک روز مي گذاريم بماند تا رطوبت آنها کاملا گرفته شود، مقداري نمک روي آنها مي پاشيم و آنها را ساطوري مي کنيم و مقداري سرکه روي آنها مي ريزيم و به هم مي زنيم تا مايه کمي شل شود. بعد سبزي ها را تميز مي کنيم و مي شويم و رطوبت آنها را مي گيريم به طوري که به هيچ وجه مرطوب نباشد بعد از چرخ رد مي کنيم و بلافاصله در سرکه مي ريزيم تا سياه نشود. سپس خيار و هويج و گل کلم را و لوبيا سبز و سيب زميني ترشي و کرفس و فلفل سبز را پوست و ريشه گرفته و ريز خرد مي کنيم. کمي نمک به آنها مي پاشيم و آنها را روي پارچه اي پهن مي کنيم و يک روز مي گذاريم بماند تا رطوبت آنها نيز گرفته شود. بعد تمام مواد آماده شده را مخلوط مي کنيم و مقداري سرکه به حدي که ترشي زياد شل نشود به آن اضافه مي کنيم. ممکن است کمي گلپر کوبيده نيز به ترشي اضافه کنيم که عطر آن بيشتر شود. موسير را مطابق دستور ترشي موسير آماده مي کنيم، بعد داخل ترشي مي ريزيم.
ترشی سبزی مخلوط
اکتبر 24, 2008 بدست parsifa
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟