مواد لازم: سرکه 1 ليتر، نمک به مقداري، انگور 500 گرم و شيره مقداري.
نکته: اين ترشي مخصوص قزوين و نام محلي آن گله ترشي است و با کمي دقت در تهيه آن ترشي بسيار مطلوبي آماده مي شود و انگور در آن نهايت تازگي مي ماند و در غير فصل انگور مطلوب و جالب است. براي تهيه اين ترشي از انگورهاي گرد و سفيد که پوست آنها کلفت است استفاده مي کنيم.
طرز تهيه: خوشه هاي انگور را با قيچي کوچک مي بريم و دقت مي کنيم حبه هاي آنها جدا نشود. بعد انگور را مي شوييم و در آبکش مي ريزيم تا آب آن برود و خشک شود. سپس انگور را در کوزه مي چينيم و سرکه سفيد خيلي خوب را با کمي نمک مي جوشانيم و داخل کوزه را با سرکه پرمي کنيم به طوري که روي انگور را کاملا بپوشاند(البته سرکه جوشانده بايد اول سرد و سپس روي انگور ريخته شود) بعد در کوزه را محکم مي بنديم. اين ترشي را در شيشه هاي تمام گشاد و دردار هم مي توان تهيه کرد. ممکن است در سرکه انگور مقداري شيره ريخت و سپس جوشاند اما به حدي که زياد شيرين نشود در اين صورت بايد نمک آن بسيار کم و غير محسوس باشد.
ترشی انگور
اکتبر 24, 2008 بدست parsifa
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟