موادلازم:سرکه نيم ليتر، نمک قدري، آب ليموترش نيم ليتر، انبه 500 گرم، رب گوجه فرنگي 250 گرم، زعفران 1/5 قاشق مرباخوري، هل 1/5 قاشق مرباخوري، دارچين 1/5 قاشق مرباخوري، خاک قند 1/5 قاشق مرباخوري.
طرز تهيه: چون معمولا انبه خشک در دسترس مي باشد لذا قبلا براي آماده کردن انبه خشک به طريق ذيل عمل مي کنيم. انبه را يک شب در آب ليمو حل مي کنيم و با رب گوجه فرنگي مخلوط مي نمائيم و زعفران سائيده و دارچين و هل کوبيده و خاک قند را اضافه مي کنيم، مقدار خاک قند و ساير ادويه جات بستگي به ذائقه ما دارد و به اندازهاي که دوست داريم مي توانيم کم يا زياد کنيم. بعد سرکه را مي ريزيم و به هم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط شده و برشي کاملا جا بيفتد اين ترشي بايد کاملا غليظ و تقريبا سفت باشد.
ترشي انبه
اکتبر 24, 2008 بدست parsifa
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟